alemarauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
www.cel.ro


Viziteaza site-ul Alemarauto.ro pe ShopMania
Informatii

Conditii de returnare::

 

Dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi .

 
 

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra sau schimbarea produsului.

 
 

Legislatia romaneasca prevede:

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 
 

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

 

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 
 
 #Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 
#Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 
 
 

Rambursarea sumei achitate:

 

#Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primiri produsului.

 
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp

 
 


Website detinut de ALEMAR AUTOMOTIVE S.R.L., CIF: 38006426, Reg.Com: J3/1913/2017