alemarauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse

www.cel.ro


Viziteaza site-ul Alemarauto.ro pe ShopMania


Informatii

Multimedia 2din auto Sony XAVAX100, 4 x 55 W, Touchscreen 6.4", USB, Bluetooth

Cod produs: XAV-AX100

Marca: OEM

 

     
 

 

 

Stoc terminat

Pret cu TVA: 1690.00 Lei

Multimedia 2din auto Sony XAVAX100, 4 x 55 W, Touchscreen 6.4, USB, Bluetooth
Multimedia 2din auto Sony XAVAX100, 4 x 55 W, Touchscreen 6.4, USB, Bluetooth
Multimedia 2din auto Sony XAVAX100, 4 x 55 W, Touchscreen 6.4, USB, Bluetooth
Multimedia 2din auto Sony XAVAX100, 4 x 55 W, Touchscreen 6.4, USB, Bluetooth

Multimedia 2din auto Sony XAVAX100, 4 x 55 W, Touchscreen 6.4", USB, Bluetooth

Descriere

Ascultati sunet de inalta calitate si ramaneti in siguranta in acelasi timp, gratie sistemului de control cu regim „maini libere”.
Acum trebuie doar sa rostiti comenzi pentru a reda muzica preferata si pentru a folosi smartphone-ul atunci cand conduceti.
Acest centru audio-video se poate conecta la telefonul dumneavoastra Apple sau Android™ pentru ca dumneavoastra sa detineti controlul prin voce atunci cand conduceti. Cele 4 amplificatoare incorporate cu puterea de 55 W transmit un sunet clar, care poate fi ajustat conform preferintelor dumneavoastra.
     
     

Folositi impreuna cu dispozitivul dumneavoastra mobil

Conectati smartphone-ul Apple sau Android compatibil pentru a obtine informatii, a controla centrul de divertisment si multe altele.

Bucurati-va de un sunet care va invaluie

Cele 4 amplificatoare incorporate cu puterea de 55 W va ofera un sunet clar si dinamic, la volumul de care aveti nevoie.

Control la dispozitia dumneavoastra

Ecranul tactil de mari dimensiuni este clar si va ofera control intuitiv asupra redarii muzicii si asupra functiilor smartphone-ului.

   
   
Conduceti mai inteligent
Navigati, comunicati si redati muzica folosind sistemul inteligent de control vocal
Apple CarPlay si Android Auto™ simplifica mai mult ca oricand folosirea caracteristicilor utile ale smartphone-ului chiar si atunci cand va aflati la volan2 3. Trebuie doar sa va conectati la dispozitivul XAV-AX100 pentru a vedea toate informatiile de care aveti nevoie pe ecranul tactul de mari dimensiuni.
 
   
Calatoriile au devenit mai simple
Obtineti indicatii de orientare in timp real, fara a lua mainile de pe volan. Navigati cu usurinta catre destinatia finala sau cautati cele mai bune locuri in care puteti opri pe traseu.
   
   
Ecran tactil clar, cu raspuns rapid
Realizati orice aveti nevoie cu o singura atingere, gratie ecranului tactil cu gama intreaga de culori si diagonala de 16,3 cm (6,4").
 
 
 

Control prin rotire sau apasare

Gratie butonului rotativ ergonomic veti putea folosi dispozitivul fara a va abate atentia de la drum. Rotiti butonul pentru a controla volumul sau apasati-l pentru a lansa meniurile de controlare a sunetului. De asemenea, puteti tine butonul apasat pentru a folosi comenzi vocale.

 
Compatibilitate cu camera video pentru vedere in spate
Aveti instalata o camera foto posterioara? Vizualizati pe ecran imaginile acesteia, impreuna cu indicatii personalizabile care va permit sa mergeti in siguranta in marsarier.
   
Obtineti informatii de la smartphone cand sunteti pe drum fara a lua mainile de pe volan. Cu Apple CarPlay si Android Auto obtineti indicatii de orientare, comunicati cu persoanele de contact si controlati redarea audio folosind comenzi vocale. Amplificarea puternica 4 x 55 W face ca muzica sa se auda clar si dinamic, chiar si la volume ridicate.

 


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
ALEMAR AUTOMOTIVE SRL
CIF RO38006426
Adresa sediu social Oras Pitesti ,jud Arges,Blv Republicii,Nr 228
e-Mail contact@alemarauto.ro
Telefon 0725.090.884
 *Magazinul este exclusiv online *
*Toate produsele se trimit prin curier *
 

EuPlatesc.ro
anpc-sal

SOL
Website detinut de ALEMAR AUTOMOTIVE S.R.L., CIF: 38006426, Reg.Com: J3/1913/2017