alemarauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse

www.cel.ro


Viziteaza site-ul Alemarauto.ro pe ShopMania


Informatii

Termeni si conditii

Cumpararea produselor sau simpla vizitare a acestui WWW.ALEMARAUTO.RO, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 
Magazinul online WWW.ALEMARAUTO.RO este operat de SC ALEMAR AUTOMOTIVE SRL, CUI 38006426, Nr Inreg Reg Com J3/1913/2017, PITESTI, jud. ARGES
 
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-lui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.
 
Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
 
 * STOCUL POATE VARIA DEOARECE SUNTEM PREZENTI SI PE ALTE PLATFORME MARKETPLACE.
( UNELE POT APAREA DISPONIBILE PE SITE DEOARECE NU AU FOST ACTUALIZATE ,FAPT CE NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE NEPLACERI CAUZATE )
 
 
  CONȚINUTUL
 
 
  CONȚINUTUL se referă la orice informatie vizuală, scrisă sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional față de caracteristicile produselor prezentate.
 


 
FIRMA nu isi asumă responsabilitatea pentru eventuala neconcordanță dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONȚINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală
Pentru a nu exista probleme legate de un anumit produs,material ,culoare ne puteti contacta pentru a va ajuta legat de produs ,poze etc
 
Culoarea produsului poate sa difere in functie de telefon ,tableta ,calculator folosit
 
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare 
 
 
 Comandand de pe site-ul nostru puteti face o comanda la noi prin formularul de comanda instant,inregistrare sau telefonic la 0725.090.884
 
 
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.
 
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 
 
Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat la 0725.090.884
 
Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare) asa cum sunt ele scrise.
 
Toate comenzile se vor expedia doar dupa ce sunteti sunat de un operator si confirmati comanda
 
 
Refuzarea unei comenzi 
 
 
La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
 
 
Vom putea refuza o comanda daca: 
-nu avem pe stoc produsul comandat
-plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar. 
-daca comanda dumneavoastra nu depaseste 30 lei. 
-a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului 
-nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)
O comanda depusa pe site-ul WWW.ALEMARAUTO.RO are statusul initial plasata si va fi valida dupa confirmarea ca produsele exista in stoc sau la furnizori.
 
 
Nici o comanda nu este eligibila daca nu este confirmata.
 
Conditii de returnare 
 
 
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi
 
. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii sau schimbarea produsului dumneavoastra.
 
Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
 
 
Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
 
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. 
 
 
Inregistrarea pe site cu email si parola
 
 
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.
 
 
Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.
 
 
Publicitate si legaturi cu alte site-uri 
 
 
Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii,
promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
 
 
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 
Dispute si Conflicte 
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 
 
 
ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA: NU GARANTAM SUB NICI UN FEL IN MOD DIRECT SAU INDIRECT CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA;
 
SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA;
 
SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA;
PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI;
 
SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI;
 
FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII;
 
NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.
 
#Comanda pe site se poate face telefonic sau prin intermediul formularului
 
 Pentru a lua legatura cu noi email: contact@alemarauto.ro sau telefonic 0725.090.884
 
 
 
 
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp

EuPlatesc.ro
anpc-sal

SOL
Website detinut de ALEMAR AUTOMOTIVE S.R.L., CIF: 38006426, Reg.Com: J3/1913/2017