alemarauto.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse

www.cel.ro


Viziteaza site-ul Alemarauto.ro pe ShopMania


Informatii
Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM

Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM

Cod produs: ALM C27 11

Marca: ALM

 

     
 

 

 

Pret cu TVA: 1099.00 Lei

-
+

Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM
Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM
Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM
Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM

Navigatie dedicata cu Android 9” Vw Jetta 2010-2018 ® ALM


 

Navigatie ANDROID

 

Dimensiune display: 9"

Tensiune: 12V.

Functii:

1. Meniu in limba ROMANA

2. Ecran rezolutie inalta cu touchscreen

3. Functie mirrorlink compatibila Android si Iphone

4. Bluetooth

5. Microfon extern suplimentar pentru bluetooth 


7. Procesor 1Ghz + memorie 16GB

8. Modul CANBUS

 
 UNIVERSUL ANDROID ÎN CONFORTUL MAŞINII TALE



Aplicaţiile preferate vin acum pe ecranul navigaţiei tale.
Poţi instala orice aplicaţie din magazinul Google Play: Waze, Google Maps, YouTube, Netflix, HBO GO, Digi Online, Orange TV, Facebook, WhatsApp etc.

Fără a mai avea nevoie de telefon, te poţi strecura prin traficul aglomerat folosind Waze sau Google Maps şi în acelaşi timp poţi asculta muzica preferată sau viziona filmele și videoclipurile favorite pe YouTube, Spotify, Apple Music, Netflix etc.
 
 

GPS DUAL ZONE


Navigaţia dispune de un modul şi o antenă GPS de calitate superioară, care te localizează cu precizie şi te ajută să ajungi la destinaţie în cel mai scurt timp, fără a avea nevoie de telefon.

Dual zone: Poţi asculta muzică în timp ce foloseşti aplicaţia preferată de navigare, vocea aplicaţiei suprapunându-se, atunci când este cazul, peste muzică.

 
 
 
COMPATIBILĂ CU ORICE TELEFON


Deşi navigaţia dispune de propriul sistem de operare Android care funcţionează independent de telefon, la aceasta se poate conecta orice telefon cu Android sau iPhone prin Bluetooth, Wi-Fi sau Screen Mirroring.

Poţi folosi cu uşurinţă orice aplicaţie instalată pe telefon fără a o instala şi pe navigaţie şi primeşti toate notificările de pe telefon direct pe ecranul navigaţiei.

 
 
BLUETOOTH, WI-FI ŞI MIRRORLINK INTEGRATE

Spune adio amenzilor pentru folosirea telefonului la volan. Poţi descărca contactele din telefon pe navigaţie şi poţi iniţia şi prelua apeluri direct de pe ecranul navigaţiei, precum şi asculta muzica preferată de pe telefon.

Navigaţia se conectează rapid la orice reţea wireless, inclusiv la hotspot-ul telefonului, iar cu ajutorul tehnologiei MirrorLink poţi oglindi imaginea telefonului pe navigaţie.


 
 SUPORT CAMERĂ MARȘARIER, SENZORI PARCARE ȘI DVR
 

Niciodată nu a fost atât de simplu să parchezi. Când schimbătorul ajunge în marșarier, pe ecranul navigației se va afișa automat imaginea video din spatele mașinii, împreună cu liniile de ghidaj. Senzorii de parcare, fiind de asemenea afişaţi pe navigaţie, te vor avertiza atât vizual, cât şi acustic.
 
Înregistrarea video realizată de camera de bord DVR te poate scăpa de amenzi sau alte situaţii neplăcute, fiind martorul tău de încredere în cazul producerii unui eveniment nedorit în trafic.



SUPORT INTERFAȚĂ OBDII

Un adaptor Bluetooth OBDII este de un real ajutor atunci când o eroare apare în bordul maşinii. Cu ajutorul lui poţi citi, interpreta sau șterge eventualele coduri de eroare şi îţi poţi da seama cu uşurinţă ce nu este în regulă cu maşina ta.

În plus, poți afișa pe ecranul navigației informații în timp real despre starea mașinii cu ajutorul unor aplicații dedicate precum Torque sau Car Scanner.



NAVIGAȚIE CU ANDROID - SISTEMUL COMPLET DE INFOTAINMENT DIN MAȘINA TA





Detalii produs





Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Scrie-ne pe Whatsapp
ALEMAR AUTOMOTIVE SRL
CIF RO38006426
Adresa sediu social Oras Pitesti ,jud Arges,Blv Republicii,Nr 228
e-Mail contact@alemarauto.ro
Telefon 0725.090.884
 *Magazinul este exclusiv online *
*Toate produsele se trimit prin curier *
 

EuPlatesc.ro
anpc-sal

SOL
Website detinut de ALEMAR AUTOMOTIVE S.R.L., CIF: 38006426, Reg.Com: J3/1913/2017